Tränare – hiltibjj.com

Tränare

Hilti Bjj

Tränare Hilti BJJ

x

Marcus Widengren

BJJ

x

Jörgen Sanz

BJJ

x

Per-Arne

BJJ

x

Omid

BJJ

X

Martin Lindqvist

BJJ

x

Peder Söderlind

BJJ

Stilar

Brasiliansk Jiu-Jitsu

Nybörjarträning
Nybörjarträningen riktar sig till dig som vill komma igång med BJJ och förstå grunderna. Träningen fokuserar på teknikgrund och lättare sparring. Dessa pass kan även vara lämpliga för dig som inte tränat tidigare eller känner att du vill komma igång efter ett längre uppehåll. Träningen sker med bjj-dräkt. Se schemat för dessa pass.

Övrig BJJ träning
Vi tränar tillsammans. Även som nybörjare är du välkommen att delta i alla träningspass och vi rekommenderar dig att delta i den utsträckning du själv vill.


Submission Wrestling

Vårt synsätt är (rätt eller fel) att SW är BJJ utan dräkt; Vi tränar och tävlar BJJ med och utan dräkt. Nästintill alla som tävlar aktivt tävlar inom båda disciplinerna. Inför vissa tävlingar lägger vi om träningen och fokuserar på det som gäller inför just denna tävling. Detta utformar vårt träningsår.

Barnträning

Ansvarig för barnträningen: Jonny Larsson

Mail: jonny.larsson09@gmail.com

Vi har tre barn och ungdomsgrupper:

Grupp 1, 5-6 år

Grupp 2, 7-9år

Grupp 3, 10-15år

OBS! Begränsat antal platser.

För att kunna garantera god pedagogik och att alla barn får uppmärksamhet är antalet platser begränsat till Barngrupp 1: 30 stycken, Barngrupp 2: 30 stycken, Barngrupp 3: 30 stycken. De barn som tränat föregående termin har förtur till träningen. Vi informerar här på webbsidan i vilken utsträckning vi har kapacitet att ta emot fler. Vi lutar oss mot Riksidrottsförbundets riktlinjer för barnträning.

Vad krävs av föräldrar som är åskådare under träningen?

– Att man är åskådare och överlåter träningen åt tränarna.

– Att man inte gnäller utan hjälper till. Ingen av tränarna får betalt utan engagerar sig utan ersättning för att ge ditt barn glädje och kunskap. Glöm inte att bli medlem i vår Facebookgrupp för barnträning.