Terminsstart 10 augusti

Den 10 augusti drar vi igång nya terminen för vuxna, ungdomar och barn. Inskrivning för nya medlemmar sker under hela augusti. Verksamheten löper på som tidigare med en stor mängd pass för vuxna, barn och ungdomar med lite justeringar för den rådande pandemin.

Inför terminsstart så fortsätter vi med att medlemmar endast ska träna på Hilti Stockholm (inte träna på annan klubb), har du tränat på annan klubb ber vi dig ta 2 veckors karantän innan ditt första pass, detta för att minska eventuellt smittspridning. 

Avgift ska vara betald i god tid innan man kliver på mattan, detta för att säkerställa att du kan checka in.

Hubb systemet kommer fortsätta även under hösten för den som vill/behöver träna i hubb, tider för hubb pass kommer finnas efter utrymme i ordinarie schema och utefter behov.

För att undvika att smitta sprids på klubben vill vi att du som känner något av dessa symtom* att stanna hemma tills du varit symtomfri i minst 2 dygn.

Vi fortsätter följa och uppdaterar oss kring nya riktlinjer från både folkhälsomyndigheten, RF och SBJJF, vid nya riktlinjer pga COVID-19 eller att vi ser en negativ samhällsutveckling kring COVID-19 så kan förändringar ske i schemat.

Symtom
hosta
feber
andningsbesvär
snuva
nästäppa
halsont
huvudvärk
illamående
muskel- och ledvärk

Ungdomspass (högstadieungom)
Ungdomar mellan 13 år och 15 år (högstadiet) tränar mellan 18:00-19:00 måndagar, onsdagar och torsdagar. Från 14 år kan man också delta på reguljära pass.

Basic Pass
Det blir basic pass för nybörjare tisdagar och torsdagar 18:00-19:00 samt söndagar 13:30-15:00. Här kan såklart även de som tränat längre men vill slipa på grunder delta.

Reguljära pass

Morgonpass på tisdagar 5:45-6:45.
Måndag-Fredag 12:00-13:00.
Måndag-Torsdag 19:00-20:30.
Fredagar 18:00-19:30.
Lördagar 13:30-15:00.
Söndagar 8:00-9:00 samt 17:00-18:30.

Barn pass
Under pass vill vi också att föräldrar till barn lämnar lokalen för att minimera smittrisk. 

Barn och ungdomsträningen startar 10 augusti.

Är du ny, kontakta Jonny Larsson via facebook, han ansvarar för kölistan till träningen!

BJJ Barngrupp 1: 5 – 6 år (Grupp 1 tränar tillsammans med sin förälder)

BJJ Barngrupp 2: ca 7>9 år (från lågstadie)

BJJ Barngrupp 3: ca 10>12 år (från mellanstadie)

Tjejpass
Måndagar och Onsdagar 18.00-19.00
Vår satsning på tjejer och kvinnor fortsätter och första terminen som ny tränar tjejer/kvinnor för halva priset (Ålder från 14 år och uppåt). Ni som började förra terminen betalar ordinarie avgift för höstterminen.


Seminarier

Våra seminarier fortsätter. Så snart bokningarna är klara lägger vi upp information. Seminarieveckor är även i höst kostnadsfria för våra medlemmar och ingår i terminsavgiften.

Starta din resa här! http://hiltibjj.com/borja-trana/

Har du frågor eller funderingar använd facebookgruppen (https://sv-se.facebook.com/hiltibjj , ) för snabba svar. Se också till att ta del av oss på instagram (https://www.instagram.com/hiltibjj/?hl=sv)! 

Varmt välkommen till Hilti BJJ Stockholm