Nya rekommendationer gällande covid från och med 18/1

Under de senaste 3 veckorna har smittspridningen av covid-19 ökat i samhället och tyvärr även hos oss. Om du får information från oss att du varit på ett pass där någon testat positivt för covid, så ber vi dig att om du skulle få symptom avstå från träningen minst 7 dagar och vara feberfri 2 dagar. Är du vaccinerad med 2 sprutor eller har genomgått covidinfektion det senaste 6 månaderna behöver du ej vara i karantän 7 dagar under förutsättning att du är symptomfri. Har du inte vaccinerat dig rekommenderar vi att du är borta från träningen under 7 dagar från den dagen då information gått ut om att smitta upptäckts och att du är symptomfri under dessa dagar, innan du återgår till träning. Har du frågor vänligen kontakta oss på vår info mail info@hiltibjj.com

Hälsar vi i Styrelsen

X